Servicii

Serviciile noastre

oferte valabile de la 1 ianuarie 2023

Oferim hosting si achizitii domenii

La cerere va putem oferi si serviciile de gazduire a websiteurilor cu tarife negociate in functie de necesitati precum si asistenta si achizitie de domenii internet romanesti sau internationale.

Verificam si intretinem siteuri web 24/24 & 7/7

Specialistii nostri verifica si efectueaza mentenanta websiteurilor din portofoliul societatii zilnic, conform unui orar foarte bine stabilit.

Implementam module de Inteligență Artificială

Întreținerea unui website necesită timp și pregătire, de aceea venim în sprijinul colaboratorilor cu un modul AI capabil să facă față provocărilor. Fie că aveți nevoie de o idee, o imagine sau chiar un de un cod CSS, AI-ul nostru o să vă ajute.

Derulam campanii de promovare Google AdWord

Derulam campanii de promovare Google AdWords cu bugete predefinite si cu conditii foarte clar stabilite. Focusam campania la cererea dumneavoastra pe anumite arii de cautare, intervale orare sau zone geografice.

Realizăm înregistrarea și localizarea afacerilor

Vă putem înregistra locația afacerii în Google Maps, Apple Hărți și Waze, în mod profesional, permițând astfel modificările detaliilor de contact sau localizare în timp real.

Realizăm filmări și fotografii 2,7K cu drona

Avem posibilitatea de a capta foto sau video la o calitate 2,7K de la o înălțime de până la 300 m cu o dronă ce utilizează funcții cinematice avansate precum și stabilizare a imaginilor captate.

Indeplineste-ti asteptarile

Extinde-ti afacerea

  • Construim websiteuri integral cu preturi incepand de la 990 Euro

In functie de complexitatea websiteului dorit de dumneavoastra noi va ofertam costurile de constructie si de exploatare. In functie de necesitatea si solicitarea dumneavoastra putem corecta valorile de ofertare insa numai in urma unei discutii preliminare putem analiza aceasta situatie.

Te poti baza pe noi

Expertii SAAR SURFACES

  • Construim websiteuri cu modele predefinite de la 300 Euro

In ultima perioada tot mai multe companii utilizeaza pentru expunere modele predefinite de websiteuri. In acest context SAAR Surfaces a incheiat o colaborare cu compania ELEMENTOR pentru imbogatirea portofoliului de modele predefinite. In aceasta situatie clientul vizualizeaza produsul de baza, dupa care se modifica conform solicitarilor acestuia. In functie de nivelul de dificultate noi va ofertam valoarea de constructie. Spre exemplificare un website cu 5 pagini modificate va costa 300 Euro, cel care va avea 10 pagini va fi facturat cu 500 de Euro si asa mai departe … Bineanteles ca modulele adiacente dorite in website vor fi facturate suplimentar, in functie de solicitarile dumneavoastra.

Avem raspunsurile

Intreaba-ne orice

In primul rand este nevoie sa inchiriezi un domeniu (.ro, .com, etc), apoi de un serviciu de gazduire (hosting) si de websiteul construit.

La cerere, efectuam corectii sau servicii de adaugare locatii in Google Maps / Harti IOS / Waze cu posibilitatea de management a acestora.

Sigur, specialistii nostri pot prelua administrarea websiteului dumneavoastra cu conditia auditarii si efectuarii corectiilor necesare.

Bineinteles, societatea noastra implementeaza la cererea clientilor, campanii de tip Google AdWords si poate realiza si urmarirea acestea !

Da, indiferent de numarul de domenii, sau de tipul lor, acestea pot fi directionate catre acelasi website.

In functie de tipul de website pe care il detineti, se poate sau nu realiza acest lucru insa numai in urma unui audit efectuat de specialistii nostri putem stabili acest lucru.

Toti clientii nostri sunt multumiti de servicii